меню
Your Cart

About Us

NATURA THERAPY este o companie multinațională specializată în dezvoltarea, fabricarea și vânzarea de suplimente alimentare inovatoare de înaltă calitate, produse pe bază de plante cu uz medicinal, băuturi funcționale și cosmetice, care operează în Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord, Kosovo și Grecia.

Strategia de afaceri a companiei este dedicată asigurării siguranței, calității și eficienței produselor. Strategia noastră de dezvoltare se axează pe observarea și analiza continuă a nevoilor și provocărilor cetățenilor noștri și oamenilor în general în ceea ce privește sănătatea, a tendințelor pieței mondiale și a cunoștințelor științifice moderne în domeniile medicinei, farmaciei și nutriției, asigurând dezvoltarea unor formule unice cu efect sinergic și eficiență dovedită în prevenirea și tratarea unei game largi de afecțiuni medicale, împreună cu menținerea și îmbunătățirea sănătății și bunăstării generale a consumatorilor noștri.

NATURA THERAPY produce o gamă largă de peste 60 de suplimente alimentare inovatoare sub formă de lichide (siropuri), capsule, tablete și băuturi funcționale. Compania are propria unitate de producție cu standarde de calitate și siguranță a produselor implementate, ISO: 22000 (inclusiv HACCP) și GMP. Folosim ingrediente provenite de la furnizori de renume, cu cea mai înaltă calitate de asigurare, standardizate, înregistrate, și verificate clinic în ceea ce privește potența, eficiența și beneficiile pentru sănătate.

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informații despre dispozitiv, cum ar fi numere de identificare unice în cookie-uri, în scopul prelucrării datelor cu caracter personal. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. prin referințele de aici, inclusiv dreptul de a vă opune folosind interesul legitim sau în orice moment pe pagina de setări de confidențialitate.