меню
Your Cart

Diabetol Forte (30cps)

Diabetol Forte (30cps)
Diabetol Forte (30cps)
Nou
Diabetol Forte (30cps)
Diabetol Forte (30cps)
Diabetol Forte (30cps)
Diabetol Forte este un supliment alimentar care combină acidul alfa-lipoic, extractul de pepene amar (carela) și scorțișoară, zincul și cromul pentru a menține nivelurile sănătoase și echilibrate de glucoză și metabolismul normal al carbohidraților.Beneficii pentru sănătate ale Diabetol forte:cont..
99.50RON
  • Disponibilitate: 456
  • Model: DIABETOL
  • SKU: NT0002

Diabetol Forte este un supliment alimentar care combină acidul alfa-lipoic, extractul de pepene amar (carela) și scorțișoară, zincul și cromul pentru a menține nivelurile sănătoase și echilibrate de glucoză și metabolismul normal al carbohidraților.

Beneficii pentru sănătate ale Diabetol forte:

  • contribuie la scăderea nivelului zahărului din sânge și menține metabolismul glucozei la un nivel sănătos;

  • sprijină producția, secreția și depozitarea insulinei, necesare pentru reglarea normală a zahărului din sânge;

  • crește sensibilitatea la insulină și eficacitatea acesteia pentru o mai bună absorbție și utilizare a glucozei;

  • oferă suport antioxidant și protecție împotriva produselor finale avansate rezultate în urma glicării și a daunelor radicalilor liberi asupra vaselor de sânge, inimii, creierului, rinichilor, ochilor și altor organe vitale.

Complexul Diabetol este recomandat persoanelor cu diabet zaharat (diabet zaharat de tip 2), niveluri crescute de zahăr din sânge, retinopatie, degenerare maculară și alte afecțiuni oculare, leziuni și afecțiuni renale și hepatice, persoanelor cu neuropatie sau alte forme de leziuni nervoase.

Scrie o recenzie

: HTML netradus!
Rău Bun
Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informații despre dispozitiv, cum ar fi numere de identificare unice în cookie-uri, în scopul prelucrării datelor cu caracter personal. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. prin referințele de aici, inclusiv dreptul de a vă opune folosind interesul legitim sau în orice moment pe pagina de setări de confidențialitate.