меню
Your Cart

Prostatol Complex (30cps)

Prostatol Complex (30cps)
Prostatol Complex (30cps)
Nou
Prostatol Complex (30cps)
Prostatol Complex (30cps)
Prostatol Complex (30cps)
PROSTATOL COMPLEX Ambalaj: 500mg, 30 capsule, PET.Prostatol Complex este un supliment alimentar care combină extracte unice de plante (palmier pitic, roșii, urzică, rodie, semințe de dovleac și coaja unică a prunului african) și zinc pentru a susține prostata sănătoasă și funcția normală a tractului..
99.50RON
  • Disponibilitate: 149
  • Model: PROSTATOL
  • SKU: NT0004

PROSTATOL COMPLEX 

Ambalaj: 500mg, 30 capsule, PET.

Prostatol Complex este un supliment alimentar care combină extracte unice de plante (palmier pitic, roșii, urzică, rodie, semințe de dovleac și coaja unică a prunului african) și zinc pentru a susține prostata sănătoasă și funcția normală a tractului urinar al bărbaților.

Beneficiile pentru sănătate ale Prostatol Complex:

  • reduce frecvența urinării, în special în timpul nopții, îmbunătățind astfel calitatea somnului;

  • îmbunătățește semnificativ fluxul urinar, facilitând golirea completă, rapidă și ușoară a vezicii urinare;

  • contribuie la reducerea inflamației prostatei și susține reducerea dimensiunii acesteia;

  • susține funcția normală a prostatei și protejează celulele sale împotriva deteriorării cauzată de radicalii liberi și infecții;

Complexul Prostatol este recomandat bărbaților cu prostată mărită (hiperplazie benignă de prostată), nevoia crescută de a urina, probleme de urinare, cancer de prostată, infecții ale tractului urinar, precum și funcția și performanța sexuală reduse.

Scrie o recenzie

: HTML netradus!
Rău Bun
Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informații despre dispozitiv, cum ar fi numere de identificare unice în cookie-uri, în scopul prelucrării datelor cu caracter personal. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. prin referințele de aici, inclusiv dreptul de a vă opune folosind interesul legitim sau în orice moment pe pagina de setări de confidențialitate.