меню
Your Cart

PROSTATOL COMPLEX (30cps)

PROSTATOL COMPLEX (30cps)
PROSTATOL COMPLEX (30cps)
Nou
PROSTATOL COMPLEX (30cps)
PROSTATOL COMPLEX (30cps)
PROSTATOL COMPLEX (30cps)
Prostatol Complex este un supliment alimentar care combină extracte unice de plante (palmier pitic, roșii, urzică, rodie, semințe de dovleac și coaja unică a prunului african) și zinc pentru a susține prostata sănătoasă și funcția normală a tractului urinar al bărbaților.Beneficiile pentru sănătate ..
149.50RON
  • Disponibilitate: 178
  • Model: PROSTATOL
  • SKU: NT0003

Prostatol Complex este un supliment alimentar care combină extracte unice de plante (palmier pitic, roșii, urzică, rodie, semințe de dovleac și coaja unică a prunului african) și zinc pentru a susține prostata sănătoasă și funcția normală a tractului urinar al bărbaților.

Beneficiile pentru sănătate ale Prostatol Complex:

  • reduce frecvența urinării, în special în timpul nopții, îmbunătățind astfel calitatea somnului;

  • îmbunătățește semnificativ fluxul urinar, facilitând golirea completă, rapidă și ușoară a vezicii urinare;

  • contribuie la reducerea inflamației prostatei și susține reducerea dimensiunii acesteia;

  • susține funcția normală a prostatei și protejează celulele sale împotriva deteriorării cauzată de radicalii liberi și infecții;

Complexul Prostatol este recomandat bărbaților cu prostată mărită (hiperplazie benignă de prostată), nevoia crescută de a urina, probleme de urinare, cancer de prostată, infecții ale tractului urinar, precum și funcția și performanța sexuală reduse.


Scrie o recenzie

: HTML netradus!
Rău Bun
Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informații despre dispozitiv, cum ar fi numere de identificare unice în cookie-uri, în scopul prelucrării datelor cu caracter personal. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. prin referințele de aici, inclusiv dreptul de a vă opune folosind interesul legitim sau în orice moment pe pagina de setări de confidențialitate.