меню
Your Cart

Slim Complex + 2X Slim Fiber

Slim Complex + 2X Slim Fiber
Slim Complex + 2X Slim Fiber
Slim Complex + 2X Slim Fiber
Nou
Slim Complex + 2X Slim Fiber
Slim Complex + 2X Slim Fiber
Slim Complex + 2X Slim Fiber
Slim Complex + 2X Slim Fiber
Set SLIM COMPLEX & SLIM FIBERAmbalaj: ambalaj din plastic, 500 mg,30 capsule Slim Complex + 60 capsule Slim FiberDoză și mod de utilizare: Luați 1 capsulă Slim Complex împreună cu 2 capsule Slim Fiber cu un pahar mare de apă, de 2 până la 3 ori pe zi, cu 15-20 de minute înainte de masă.Slim Complex ..
99.50RON
  • Disponibilitate: 500421
  • Model: Slim Complex + 2X Slim Fiber
  • SKU: NT0056

Set SLIM COMPLEX & SLIM FIBER


Ambalaj: ambalaj din plastic, 500 mg,


30 capsule Slim Complex + 60 capsule Slim Fiber

Doză și mod de utilizare: Luați 1 capsulă Slim Complex împreună cu 2 capsule Slim Fiber cu un pahar mare de apă, de 2 până la 3 ori pe zi, cu 15-20 de minute înainte de masă.


Slim Complex și Slim Fiber formează un sistem dual unic, conceput pentru reglarea și reducerea greutății. Produsele sunt 100% naturale și oferă o pierdere în greutate eficientă și sigură. Produsele au la bază o combinație unică de extracte din plante cu mecanisme de acțiune dovedite ce contribuie la reducerea și reglarea greutății.


SLIM Complex conține extract din oțet de mere, extract de scorțișoară și extract de cafea verde. Consumul acestui produs contribuie în mod eficient la:


  • accelerarea metabolismului;

  • stimularea topirii grăsimilor;

  • prevenirea depunerilor de grăsimi;


SLIM Fiber are în compoziția sa fibre vegetale Glucomannan (fibră Konjac). Consumul acestui produs contribuie semnificativ la:


  • reducerea senzației de foame;

  • reducerea aportului de calorii

  • detoxifierea intestinelor


Utilizarea combinată a celor două produse oferă o acțiune unică sinergică și complementară pentru o pierdere în greutate mai ușoară, naturală, fără a fi nevoie de activitate fizică intensă sau de înfometare.

Scrie o recenzie

: HTML netradus!
Rău Bun
Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informații despre dispozitiv, cum ar fi numere de identificare unice în cookie-uri, în scopul prelucrării datelor cu caracter personal. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. prin referințele de aici, inclusiv dreptul de a vă opune folosind interesul legitim sau în orice moment pe pagina de setări de confidențialitate.