меню
Your Cart

3X Curcumactiv

3X Curcumactiv
3X Curcumactiv
Nou
3X Curcumactiv
3X Curcumactiv
3X Curcumactiv
CURCUMACTIVAmbalaj: 500 ml, PET.CURCUMACTIV este un supliment alimentar ce conține Complex C3 Curcumină® (conținut de peste 95%, 3 tipuri de curcuminoide bioactive), îmbogățit cu extract de rozmarin, urzică și boswelia și Bioperină® (extract de piper negru standardizat și înregistrat), conceput pent..
249.50RON
  • Disponibilitate: 499825
  • Model: Curcumactiv
  • SKU: NT0058

CURCUMACTIV

Ambalaj: 500 ml, PET.

CURCUMACTIV este un supliment alimentar ce conține Complex C3 Curcumină® (conținut de peste 95%, 3 tipuri de curcuminoide bioactive), îmbogățit cu extract de rozmarin, urzică și boswelia și Bioperină® (extract de piper negru standardizat și înregistrat), conceput pentru a oferi sprijin antiinflamator și ameliorarea durerii. Absorbția și biodisponibilitatea sunt de 20 de ori mai mari, având efectul de reducere a durerii și inflamației.

Beneficiile Curcumactiv pentru sănătate:

• reduce inflamația și elimină eficient durerea și edemul țesuturilor;

• ajută la protejarea metabolismului celular normal (oferă un sprijin puternic antioxidant și activează p53 – principala genă de suprimare tumorală a organismului)

• sigur pentru utilizarea pe termen lung, cu acțiune antiinflamatoare și analgezică 100% naturală (nu conține corticosteroizi).

Curcumactiv se recomandă persoanelor care au nevoie de reducerea inflamației, durerii și edemului țesutului conjunctiv (articulații), coloanei vertebrale, mușchilor sau nervilor, persoanelor cu leziuni sau deformări ale coloanei vertebrale, hernie de disc, ischialgie (durere sciatică), spondilită, artrită, dureri de genunchi și șold, persoanelor care suferă de neuropatie sau orice tip de boli inflamatorii cronice (boală pulmonară obstructivă cronică, inflamație a prostatei etc.) și persoanelor cu cancer.

Scrie o recenzie

: HTML netradus!
Rău Bun
Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informații despre dispozitiv, cum ar fi numere de identificare unice în cookie-uri, în scopul prelucrării datelor cu caracter personal. Puteți accepta sau gestiona preferințele dvs. prin referințele de aici, inclusiv dreptul de a vă opune folosind interesul legitim sau în orice moment pe pagina de setări de confidențialitate.